22 d’abril, 2022

SANT JORDI I ELS NOSTRES PROJECTES 22.04.22

 Benvolgudes famílies,

Aquests dies abans i després de vacances, han estat d'inspiració per donar el màxim de nosaltres mateixos i poder participar amb qualitat en els premis de poesia dels Jocs Florals 2022!!!

Hem portat llibres de lectura i hem tingut un racó amb aquests per compartir amb tots els nens de l'Escola el divendres per la tarda. 

Ens hem dedicat a fer punts de llibre cantoners i també hem fet un kahoot per recordar temes del nostre patró a Catalunya, Sant Jordi, i la història de la llegenda.

Enguany, ho hem celebrat tots junts al pati. Teníem molta emoció per saber els tres guanyadors al millor poema i a la millor il·lustració, i han estat La Noa, la Joina, la Martina i el Nil han rebut el primer, segon, tercer premis de poesia i millor il·lustració respectivament. Volem felicitar a tots els participants!!!

Xaloc ens ha representat el conte llegit de Sant Jordi i ha estat espectacular!!Els de 4t ESO han fet la seva representació original i divertida de la llegenda...


Per la tarda hem explicat contes als més petits....

Ara us expliquem el projecte SOS animals, que ens té molt entretinguts:

Hem personalitzat els nostres avatars dins l'aplicació myclassgame, que ens aportarà molts punts i premis.

Els coneixements previs del que sabem sobre els animals, ecosistemes, organismes cel·lulars, plantes i fongs els hem plasmat en un mapa mental. Ens hem adonat que hem d'aprendre molt sobre els ecosistemes, les cèl·lules i els fongs.Ens hem iniciat en conceptes científics com biòtop, biocenosi, comunitat i població. Després hem treballat per grups els diferents ecosistemes. L'organització ha estat clau per tirar endavant el nostres padlets que havien de reflectir el següent: la localització, definició, clima, flora, fauna i altres dades d'interès.

El nostre treball és sobre la tundra:


Nosaltres treballem la taigà:


Som el grup de l'ecosistema aquàtic:


Nosaltres volem ser experts de la selva:


Tirem endavant el prat:


El desert és l'ecosistema en el qual ens hem centrat:


Aquest grup s'especialitza en la sabana:


Ja tenim tot a punt per estudiar l'ecosistema que ens ha tocat i esperem poder ensenyar-vos les presentacions orals en la propera entrada de blog.

En una altra sessió, hem gaudit amb uns apunts esquemàtics que la Irene ens ha proporcionat i que hem fet nostres.Per últim, hem iniciat la missió 3, que ens demanava fer unes comprensions lectores amb coneixements molt enriquidors sobre els animals vertebrats i invertebrats.


L'altre projecte, cotxe solar,  també ha estat molt treballat per cadascun dels grups.
Per la pròxima setmana, després d'haver acabat les nostres presentacions en power point, hem d'estudiar les nostres exposicions orals sobre els diferents tipus d'energia:

-energia solar
-energia eòlica
-energia hidràulica
-energia geotèrmica
-energia nuclear
-biomassa
-combustibles fòssils

Us desitgem un bon cap de setmana!!

Garbí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.