10 de desembre, 2021

UN ÚLTIM ESFORÇ 10.12.21

 Benvolgudes famílies,

Ens trobem en un moment d'acabament de trimestre, amb tot el que això comporta: ordenar i muntar àlbums, preparar Nadales, fer activitats del calendari d'Advent, i en definitiva, estar sempre disposats a aprendre coses noves.

Dins del projecte "la conquesta de l'espai", vam estar visitant la web de la NASA.


Vam trobar moltíssima informació i vam decidir fer propostes a la classe després d'indagar i remenar una bona estona.


Una altra activitat que vam fer va ser llegir dues entrevistes que li van fer a dos astronautes, el Scott Kelly, astronauta que més temps va passar sol a l'espai i el Terry Virts, pilot més jove de la història de la NASA.  Després vam comentar-les, ens vam plantejar la possibilitat d'estar sols o no dins d'un coet inclús vam formular altres preguntes que els podríem haver fet si els haguéssim tingut davant.

També vam tenir temps per posar a prova els nostres coneixements generals de l'univers d'una manera més lúdica.

Per últim, vam preparar les nostres bases lunars pel concurs que es va dur a terme el divendres a la tarda. Estàvem molt emocionats!!



El Sergi i alguns companys, ens van ajudar en la fase final.



Aquí us deixem un vídeo perquè veieu que el més important és participar, veure les errades, en aquest cas del llenguatge de programació i sempre participar amb il·lusió. 


Al projecte comú "Trip to Spain" vam arribar al final del repte 3. Després de treballar les escales a l'aula, vam haver de reproduir la nostra habitació en un plànol. Alguns vam utilitzar una escala més petita 1:5, i d'altres vam utilitzar una escala més gran, 1:20, però en general l'activitat ens va agradar i estem contents amb el resultat final.




Vam comentar tots els plànols i què podíem millorar. 




A l'aula, els mestres ens van fer una activitat final d'escales per demostrar si havíem entès el concepte, i realment, molts teníem dubtes. Haurem d'estar més atents quan treballem aspectes més difícils i posar tots els sentits per tirar endavant!

Vam dedicar una tarda a revisar els exercicis i som conscients que ara ho veiem tot més clar.

La següent i última tasca va ser introduir-nos al croquis. A partir d'una imatge aèria, després d'observar-la i identificar-ne els elements, vam intentar representar-la en forma de croquis. Quina feinada!




Ara ja us desitgem un molt bon cap de setmana!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.