21 de gener, 2022

TORNADA A LA NOSTRA ESTIMADA ESCOLA 21.01.22

Benvolgudes famílies,

Ja han passat tres setmanes en les quals hem pogut gaudir d'unes merescudes vacances i hem tornat a l'Escola renovats i amb molta bona energia i les piles carregades per donar el màxim de nosaltres.

El dilluns ens vam retrobar i ens vam trobar una sorpresa molt agradable: els reis ens van portar dos jocs que es diuen #hashtag i Diario de Greg desafío 10 segundos per jugar a la classe. Segur que els hi traurem molt de profit!! 


També vam obrir el regal que ens va cagar el tió quan nosaltres estàvem confinats els últims dies abans de vacances. 

Una altra sorpresa que vam rebre de cara al següent projecte, és un formiguer que la Nereyda ha cuidat molt bé tots aquests dies!!

Ara ja comencem a explicar-vos un munt d'experiències del nostre Projecte "la conquesta de l'espai". 

Els dos dies que vam estar confinats abans de les vacances de Nadal, la Irene ens va preparar unes activitats molt divertides perquè acabéssim l'any amb alegria.

Primer vam fer un joc de passa paraula amb coneixements científics sobre l'univers. 

En un altre moment, la Irene ens va passar un llistat de 14 curtmetratges editats pel club Super3 i que també tenien relació amb el projecte. Individualment, vam triar des de casa aquell que volíem veure i després d'una bona estona, vam fer un resum i dibuix a les nostres llibretes personals.

Aquí podem veure uns quants:




Un cop a l'Escola, vam veure junts tots els vídeos i els vam avaluar per poder penjar al blog d'aquesta setmana els preferits de Garbí.

La Irene ens va compartir un full Excel per votar ràpidament i els tres més votats han estat aquests:

-Primera posició:

L'ESPAI COM MAI L'HEM VIST

-Segona posició:

LA NASA EXPLICA QUÈ SÓN ELS EXOPLANETES

-Tercera posició

EL PROBLEMA DE LES CAQUES A L'ESPAI

Hem començat a preparar un coet casolà que volem que estigui llest la pròxima setmana per enlairar-lo. El treball coordinat i en equip ha estat molt important i ja els tenim muntats i decorats. Podreu esperar fins a la propera entrada de blog???







El David ens ha ensenyat un Lego molt gran que ha muntat a casa seva sobre l'Apolo11. És maquíssim!!!


Pel que fa al Projecte de "Trip to Spain", vam continuar amb el repte 4 i els grups formats just abans de vacances.

Vam acabar de buscar fotografies dels Parcs Nacionals d'Espanya i els vam compartir amb els mestres.

Després ens vam endinsar a entendre què és el clima i quins factors hi intervenen. Tenim una definició molt completa i el següent pas ha estat buscar informació sobre els diferents climes a Espanya: 

Els diferents espais ens ajuden molt a organitzar-nos.



El treball en grup cooperatiu ens fa créixer i aprendre moltíssim.



Junts vam corregir els tipus de climes d'Espanya. Un altre dia vam veure dos vídeos molt interessants sobre la flora i la fauna dels diferents Parcs Nacionals. Mentre els vèiem, anàvem omplint una graella amb la informació. Era com prendre apunts! 

Aquesta vegada, ens acomiadem amb fotos de la tarda de jocs de Reis que vam viure els de Garbí a classe. Als que encara estan a casa, us desitgem el millor! Us trobem a faltar...





Bon cap de setmana!!!!!

GARBÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.